Веб-сајтот е во изработка

Специјалистичката ординација по ортодонција ПЗУ "Ортонова ви нуди комплетни висококвалитетни услуги од областа на ортодонцијата и останатите гранки на стоматологијата.

Задржувањето на природниот изглед и разубавувањето на вашата насмевка е наша цел. Во простор кој изобилува со пријатен амбиент и модерен изглед, секогаш ќе се чувствувате опуштено, добредојдено, комлетно заштитени, безболно излекувани и разубавени.

На едно место може да ги добиете сите совети за одржување, зачувување и разубавување на вашата насмевката, со врвен квалитет, пристапни цени и високо квалитетни материјали.

Во меѓувреме, можете да не контактирате на:
070 397 807

или на нашата Facebook страница

Адреса: Бул. Јане Сандански бр.17,
1000 Скопје