Shërbimet tona mbajnë buzëqeshjen tuaj

Me shume te qeshur, me shume fat

Stomatologji e Përgjithshme

Kontroll

Stomatologji e Përgjithshme

Profilaksia lokale e fluorit

Stomatologji e Përgjithshme

Profilaksia lokale e fluorit

Stomatologji e Përgjithshme

Trajtimi i kanaleve rrënjësore

Stomatologji e Përgjithshme

Trajtimi i dhëmbëve

Stomatologji e Përgjithshme

Trajtimin e dhëmbit

Stomatologji e Përgjithshme

Nxjerrja e dhëmbëve

Stomatologji e Përgjithshme

Pastrimi tejzanor i tartarit dhe lustrimit

Stomatologji e Përgjithshme

Përmirësimi i rrënjës së dhëmbit me kunj

Stomatologji e Përgjithshme

Furça e dhëmbëve deri në shkëlqim të lartë

Stomatologji e Përgjithshme

Zbardhja e dhëmbëve

Prosthetics

Prodhimi i protezave akrilike totale dhe të pjesshme

Prosthetics

Protezat klasike vuzil dhe protezat vuzil me bashkangjitje

Prosthetics

Riparimet protetike

Prosthetics

Rebasimi i nënshtruar protezave

Prosthetics

Riparon rimeso

Prosthetics

Kurora metalike qeramike

Prosthetics

Kurora dhe ura jo metalike qeramike

Prosthetics

Bërja e nofullës

Stomatologji estetike

Mbushës buzësh hialuronikë

Stomatologji estetike

Mbushja e brazdave nasolabiale

Online

Online консултација

Ортодонтска контрола

ортодонтска контрола

Ортодонтска контрола

поставување фиксен апарат

Ортодонтска контрола

вадење фиксен апарат

Ортодонтска контрола

Ортодонтски преглед

Punonjesit

Ne jemi ketu per buzeqeshjen tuaj

Спец. Д-р. Јулијана Ангеловска Зафироска м-р.

<b>Д-р. Јулијана Ангеловска Зафироска е специјалист по ортодонција, магистер по стоматолошки н...