Historia jone

Me shume te qeshur, me shume fat

Ортонова е специјалистичка ординација по ортодонција која ги нуди сите стоматолошки  услуги во пријатен, модерен и современ амбиент, применувајќи ги најсовремените апарати и најновите сознанија од областа на стоматологијата.

Нашата цел е да ја задржите природната убавина на вашата насмевка или да ја добиете !

Вашата насмевка е нашиот успех!

Smile with confidence!

            Нашиот пристап е индивидуален кон секој пациент применувајќи ја најквалитетната и најсовремена терапија којашто ја заслужува и му е потребна на секој пациент за да се чувствува пријатно и удобно при посетите.

            Како тим веруваме дека едукацијата за превенција на забите е од големо значење за здравјето на забите. За да ви ја овозможиме најдобрата услуга и да ви пренесеме најдобро знаење за грижата на вашите заби, продолжуваме со континуирана едукација и надградба на нашето знаење од областа на стоматологијата. Кај нас ќе ги добиете и ќе се информирате за сите нови техники, најнови матријали, продукти и опрема од областа на модерната ортодонција и стоматологија, со која ќе ги добиете посакуваните резултати.

            Ви благодариме што ни ја давате довербата да се грижиме за вашата насмевка!!!?

Закажете го вашиот термин денес....................... ве очекуваме?